2024-10-10
我同男朋友真係對和牛燒肉完全冇抵抗力😂今日嚟Megabox, 見到二樓有間<一燒肉>✨環境舒適,性價比高, 仲有我最鍾意食嘅和牛😍😍叫一個套餐,就可以半價$58追加任食燒肉,真係抵到抗拒唔到囉😆套餐有四款選擇,推介V1, V2👇👇V1. 人気の風味豊かな $198塩蔥牛舌盛,牛肋肉壺漬,鹿兒島A4和牛肉眼壽喜燒配黑松露日本玉子呢個價錢食到呢個品質真係冇嘢可以挑剔👅A4和牛肉眼油脂分布平均,燒到7成熟左右就沾上黑松露日本玉子一齊食,入口即溶😍黑松露日本玉子真係第一次食, 另A4和牛味道更加層次豐富💖💖牛肋肉壺漬醃得好入味,燒完之後唔沾醬汁都好夠味👍牛舌有薄切同厚切兩款,加入塩蔥一齊食可以提昇牛舌嘅味道😍V2. 最高の和牛料理 $208鹿兒島A4和牛赤身,澳洲M5和牛內裙邊,鹿兒島A4和牛壺漬鹿兒島A4和牛赤身油脂分布都好平均,入口即溶,千祈唔好燒得太熟,七成熟就係最好嘅狀態🤗澳洲M5和牛內裙邊因為係內臟所以記得燒到全熟先好食✨鹿兒島A4和牛壺潰好入味,入口即化,最鍾意配上蒜香汁一齊燒,甜甜地又有蒜香味,真係好食到暈🥰呢度性價比真係好高,而且好適合楂車人士,食野有三小時免費
套餐有四款選擇,推介V1, V2
👇👇
V1. 人気の風味豊かな $198
呢個價錢食到呢個品質真係冇嘢可以挑剔👅
牛肋肉壺漬醃得好入味,燒完之後唔沾醬汁都好夠味👍
牛舌有薄切同厚切兩款,加入塩蔥一齊食可以提昇牛舌嘅味道😍
V2. 最高の和牛料理 $208
鹿兒島A4和牛赤身,澳洲M5和牛內裙邊,鹿兒島A4和牛壺漬
澳洲M5和牛內裙邊因為係內臟所以記得燒到全熟先好食✨
呢度性價比真係好高,而且好適合楂車人士,食野有三小時免費泊車👏可以慢慢燒,慢慢享受美食👌