2023-01-10
見到呢間自助串燒店價錢又唔貴,但又可以體驗下自助式燒串燒,就同朋友仔一齊去玩下。入到去見到地方都幾寬敞,張張長枱啱曬成班friend一齊燒一齊食,嗰時鋪頭未見太多人,店員安排左我哋坐最入面嘅枱,剛好喺個收銀後面,有晒私隱度,同friend子吹水又唔會嘈到其他人。店員態度友善,好詳細咁介紹自助串燒嘅玩法同埋佢哋新出嘅生酮醬汁,不過我哋都係揀返最基本嘅醬汁,估唔到佢個泰國魚露同埋韓式甜梨燒烤汁咁惹味,而且仲有提供埋孜然粉辣粉等等。款式種類都有廿種左右,飲品可以隨意攞,仲提供埋串燒需要嘅時間,好貼心。牛肉質素不過不失對得住價錢,豬腩肉多油花,最好味係雞軟骨同豆卜,燒到脆卜卜🤤🤤,菠蘿翠玉瓜車厘茄好juicy好甜佢嘅自助串燒爐只要你一擺串燒落去,就會自動旋轉,可以翹埋雙手等食,不過要注意係對準爐邊條鏈卡好個位,成個體驗都幾好玩,下次可以再encore