2024-03-07 22 views
今次同屋企人再次去食打邊爐,真係好開心😳食物唔止抵食,仲食得好舒服又飽🤰🏻揀咗蕃茄粟米湯底,湯底鮮甜,有好多蕃茄🍅同粟米🌽滋味濃郁,好重本💟食落好開胃又暖心!哩個湯底岩哂一家大小嘅口味蟹籽鮮蝦滑,好大粒✳️蝦滑鮮嫩多汁,蟹籽嘅鮮甜味道更加突出!每一口都係鮮蝦滑🦐嘅彈牙口感同蟹籽嘅爽脆感覺,真係好Nice😌接著就係澳洲頂級和牛封門柳🐂肉質嫩滑,每一口都係肉汁噴出!口感豐富🫦味道鮮美,真係食到心坎入面!而西班牙黑豚肉,黑豚肉嘅質感細緻😽肉味濃郁!每一片都好嫩滑,滿口肉香!同埋佢嘅油花分佈得均勻,食落去更加多層次🐽雜菇拼盤🍄包括香菇、秀珍菇同金菇。雜菇鮮美多汁,爽脆彈牙,配合湯底一齊煮,味道更加豐富!每一口都係滋味十足🍄妹妹話一定要點豆卜,豆卜外脆內軟,每一口都係豆香四溢,入口即爽!有湯底嘅加持,味道更加突出!一定要試試啊!🥢