2021-06-25
2070 views
是日爸爸剪完頭髮先出去下午茶 考慮到父親節前夕商場實好多人 係時候訂下街舖啦 話說呢間舖真係鬧中取靜 荃灣廣場過條小馬路就到 唔駛等位CP仲要勁高🥰·🔸$108套餐是日餐湯- 蘑菇忌廉湯大大碗 喜歡蘑菇夠碎但又有點咬口 加入橄欖油亦勁香脆皮豬腩肉配蜂蜜蛋黃醬店家推薦 賣相俐落 味道亦很好 脆皮堅脆 豬腩肉油脂厚度剛剛好 醬料有心思而搭配 好推介‼️西班牙蘑菇奄列意外的好吃😋 切開有蘑菇有薯仔有蛋黃 外皮略煎有燶厚既蛋香 加上汁料又化解漏既感覺 熱檸茶食飽飽飲呢個最解膩啦 就正常的檸檬茶啦🔸$148 行政套餐是日餐湯- 蘑菇忌廉湯鮮番茄蓉焗法包極具誠意 簡單既食材 但精心調味完全上左神枱西班牙炒飯香港黎計暫時最滿意以西班牙炒飯 海鮮鮮美 有青口 魷魚圈同蝦 熟度剛好 炒飯索晒海鮮味 正!香脆玉桂條配榛子朱古力醬連甜品都具有誠意 實在太過份啦😂 玉桂條熱辣辣 酥酥香香 唔沾朱古力醬都好正了蘋果汁 +$15 加$俾湯圓既 竟然仲有蘋果片 唔算大杯湯圓兩下飲晒 店家竟然幫湯圓免費添飲 極友善😮餐廳每道菜都很精緻 份量 味道都係剛剛好 起你悶之前就岩岩好食完 上菜速度亦很理想 而且食完勁飽埋單都係
🔸$108套餐
極具誠意 簡單既食材 但精心調味完全上左神枱
西班牙炒飯
香脆玉桂條配榛子朱古力醬
蘋果汁 +$15
餐廳每道菜都很精緻 份量 味道都係剛剛好 起你悶之前就岩岩好食完 上菜速度亦很理想 而且食完勁飽埋單都係三百蚊有找 正呀