2024-07-25
同親朋戚友入元朗唔知想食咩好?想係有冷氣嘅地方舒舒服服咁打卡?咁去PHI Coffee & Pancake 就啱晒啦,店內設計以原木為主,打做和諧環境氣氛,真係好識合一家大小情侶嚟gathering!我哋今次嚟叫左以下幾款:雙重濃郁芝士肉醬意粉🍝🧀個人對肉醬意粉情有獨鍾,今次都唔例外,意粉上面鋪住厚厚嘅芝士層,店員仲會係意粉上面放多左啲芝士碎,真係夠晒吸引!肉醬調味惹味,份量又夠多,真係幾唔錯,值得推薦!士多啤梨慕絲梳乎厘(兩件)🍓🥞餐廳除左意粉出名之外,一定要記得叫疏乎厘,士多啤梨味賣相非常之吸引,疏乎厘食落非常鬆軟一啲都唔死實實,而且仲有豐富嘅蛋味,配埋厚厚帶嘅cream同非常甜嘅士多啤梨,簡直係絕配!漢堡扒全日早餐食材用料新鮮,蔬菜類好新鮮,車厘茄清甜爽脆,個份量真係多到夠兩個人食,個漢堡扒先係重點,煎得啱啱好又夠香,扒身夠厚仲好juicy,多士又係好吸引,金黃金黃色,脆口得黎又軟熟,配搭上蜜糖估唔到真係幾夾!
我哋今次嚟叫左以下幾款:
雙重濃郁芝士肉醬意粉🍝🧀