2024-08-08
🌟估吾到車來人往的柯士甸道有間小清新悠閑風西餐廳。門口的露天座位舒適寫意,室內裝修以木系為主,簡約大方。🥢晚餐menu 有兩款二人餐選擇,另外有happy hour 啤酒餐。main menu 都可以加$40升級套餐,有餐湯餐包甜品同飲品,性價比幾高。🦞手搖秘制醬汁海鮮拚盤二人餐🥖忌廉南瓜湯配蒜蓉包濃郁的南瓜味,蒜蓉包即時焗起,又香又脆😋🥗煙三文魚意大利黑醋沙律賣相好靚,出手大方,煙三文魚份量足👍🏻沙律幾新鮮,配左我最愛的黑醋汁😋🦞海鮮拚盤全隻龍蝦!仲有大蝦,炭燒八爪魚,青口同大蜆。全部海鮮真係好新鮮,龍蝦啖啖肉,好鮮味彈牙😍八爪魚都好出色,超級爽口👍🏻另外值得一贊係個秘制醬汁,應該係辣蕃茄忌廉汁,微辣,有蕃茄的清新同忌廉的creamy,配海鮮一流🤤拚盤仲有玉米同薯仔,入晒味超滋味👍🏻吾使驚吾飽。🍨甜品可以揀藍莓cheesecake 或者雪糕🍾餐飲可以揀紅白酒,靚景配美食當然要chill 一chill 🥂🌟總括嚟講,餐廳環境一流,有氣氛,係生日慶祝好地方。
🦞手搖秘制醬汁海鮮拚盤二人餐
🥖忌廉南瓜湯配蒜蓉包
濃郁的南瓜味,蒜蓉包即時焗起,又香又脆😋
🥗煙三文魚意大利黑醋沙律
🦞海鮮拚盤
🍨甜品
可以揀藍莓cheesecake 或者雪糕
🍾餐飲
可以揀紅白酒,靚景配美食當然要chill 一chill 🥂
🌟總括嚟講,餐廳環境一流,有氣氛,係生日慶祝好地方。