2018-11-01 28 views
鬧市中有如此高質的西餐廳,難得、難得!不單環境舒適,服務良好,仲要價錢合價,食得開心又好味!正!前菜先食一個辣辣地的紅油抄手,雖然只有三粒,但係超大粒,兩啖先食到,好足料,仲有不少酸辣青瓜托底,味道好好!香辣海鮮蕃茄意粉,有三大隻青口,三隻爽口彈牙的海蝦,再有三粒鮮味帶子,意粉辣得黎好味,仲有粒粒蕃茄食到,唔會溶哂,啱唔我呢個蕃茄控。辣肉腸手工薄餅,即叫即焗,熱辣辣,皮邊好脆,芝士味好濃,同辣肉腸好夾。Dirty coffee係無冰的Latte,先放牛奶再撞coffee,好似沾污了牛奶,所以叫Dirty coffee,味道較苦,不過好香滑。另一杯係芒果乳酪沙冰,飲到好似有益力多味咁,好好味。

鬧市中有如此高質的西餐廳,難得、難得!
不單環境舒適,服務良好,
仲要價錢合價,食得開心又好味!正!

紅油抄手

香辣海鮮蕃茄意粉