2018-11-03 701 views
星期四晚約埋一班失散多年嘅舊同事聚聚吹水食吓晚飯,有囡囡推介依間樓上舖。估佢坐落女人街應該唔難搵,原來行到去俾啲檔口遮住都唔易搵㗎第一次上嚟唔知頭唔知路就讓後生女佢哋揸fit喇,自己就事前上網睇過蠔仔粥唔錯喎蠔仔粥最先上檯,七個人每人都可以分到兩碗有多。入口感覺好入味,唔似有啲食得出係白粥加入餸料果隻。佢嘅粥水都非常入味,蠔仔飽滿軟滑豬手真好似網友嘅分享一樣好脆口,唔油膩。但就略嫌凍凍哋,其實我哋係第二三檯客咁早到。廚房師傅唔應該咁早就踢晒腳喎沙拉骨都交到貨同樣係入口香酥而唔油膩,咬開時都好juicy,加上汁液亦都好惹味唸住叫個菜食吓,我就覺得依個菜一般,唔似係佢哋嘅強項(炸物)。後加依個鮮魷都幾新鮮,不過大家睇吓佢嘅賣相都幾(求其)

沙拉骨都交到貨

後加依個鮮魷都幾新鮮,不過大家睇吓佢嘅賣相都幾(求其)
2018-11-01
$75 (Dinner)
  • 炸豬手
  • 蠔仔粥