2019-09-06 111 views
今日約左幾個朋友仔食午餐, 平時成日去旺角,啲餐廳都食到厭,今次老友有好介紹 ,叫NARDO'S CAFE,順便玩下BOARD GAMES 聯誼下!入到去覺得環境好淨舒服,又有好多board game可以任玩,係一個同朋友relax休息既好地方。侍應服務態度都好好,會主動過嚟問啲野食o 唔ok可人兒茶一行四人的朋友,竟然不約而同一齊嗌左熱飲!哈哈真係唔認老都唔得!我自己就嗌左可人兒茶。入面有洋甘菊﹑杞子同桂圓肉,用個茶壺仔沖來飲,水夠熱,少少材料但味好足,有陣陣清甜味,飲哂記得嗌店員加水啊~我地一點去到,已經可以嗌茶餐,個價錢包一個主菜配飲品!我地嗌左:洋蔥圈+薯格 $63;蜜糖雞翼+薯條 $63炸野唔會唔好食!薯格同洋蔥圈份量足夠,薯條同雞翼食到停唔到口 !凱撒沙律 $65夠哂大碟,沙律菜好新鮮,咬落好爽脆,唔會苦。加埋個汁好清新,我想食多碟呀!忌廉雜菌煙肉意粉 $55都係份量好足,意粉煮得岩岩好,對我嚟講口感唔會過硬或者過軟,個汁都好CREAMY~個人口味問題,略嫌不足的係我唔鐘意食青椒,同埋有點太多汁.甜品叫左紐約芝士蛋糕$53 ;特濃朱古力蛋糕$53,芝士蛋糕真係好好食,餅底好

可人兒茶

洋蔥圈+薯格 $63;蜜糖雞翼+薯條 $63

凱撒沙律 $65
凱撒沙律

忌廉雜菌煙肉意粉 $55

甜品叫左紐約芝士蛋糕$53 ;特濃朱古力蛋糕$53,
芝士蛋糕真係好好食,餅底好香,食落又唔膩之餘又CREAMY
朱古力味真係好濃郁,又唔會太甜,我地秒殺左呢兩個蛋糕~
特濃朱古力蛋糕 紐約芝士蛋糕

價錢好抵,四個人TEA SETS 當食LUNCH,包埋任玩board game可以坐得耐,絕對系消遣既好地方~
真係好多BOARD GAMES
Pictionary~~

成個架都係遊戲,不過我地好多唔識玩~

係咁DRAW 4 玩UNO都夠哂刺激

仲有我地至愛的RUMMIKUB~

總括而言,今次聚會真係好難得,可以在旺角坐耐啲傾耐啲位,仲要坐得舒服,野食很不錯,職員也很友善,實在難得!之後聚餐可以再去!
忌廉雜菌煙肉意粉
小天使
$80 (Lunch)
凱撒沙律
特濃朱古力蛋糕 紐約芝士蛋糕