2016-10-10
旺角太多野食選擇嚕,我同朋友比佢既露天吸引,最近天氣涼返少少,夜晚黎食幾正又坐得自在,有種係鬧市中透下氣既感覺。見到室內仲有得玩飛標阿。味道適中又吾錯喎,吾會過淡或鹹。飯食得出厚身有口感,但個人中意再creamy啲。鱸魚表面微微煎至金黃,聽講有好多蛋白質架,而且特別岩成日都無胃口既人食。(檸檬應該係想感覺中和 令到小清新)件西冷好大塊 食完真係夠飽~口感比較強同肉香會重啲,黑醋想平衡返個油膩感(但吾係個個都接受到)。牛排係咪全部都有紋理跟著切?手工啤酒脆漿烤魚薯條,點果陣都吾為意,一食落口就發現…舊魚夠真材實料(上檯時個樣好似豬手,但個皮點解食親都帶苦(應該就係個手工啤酒既味道)可能食吾慣覺得怪怪地。 有埋醬點吾驚乾身~薯條襯熱食是常識吧(嘿嘿) 脆身!藍莓乳酸梳打,友人讚佢好飲。ps.試左啖 完全忘記左咩味T^T (賣相挺美的)我都係中意自己杯熱柚子蜜,潤喉~整體食物既份量都正常偏多,我地都食得滿意。特別係個服務態度!店員好友善 超級好禮貌。下次會再黎~
飯食得出厚身有口感,但個人中意再creamy啲。
鱸魚表面微微煎至金黃,聽講有好多蛋白質架,而且特別岩成日都無胃口既人食。(檸檬應該係想感覺中和 令到小清新) 件西冷好大塊 食完真係夠飽~
牛排係咪全部都有紋理跟著切? 手工啤酒脆漿烤魚薯條,點果陣都吾為意,一食落口就發現…
可能食吾慣覺得怪怪地。 有埋醬點吾驚乾身~
薯條襯熱食是常識吧(嘿嘿) 脆身! 藍莓乳酸梳打,友人讚佢好飲。ps.試左啖 完全忘記左咩味T^T (賣相挺美的)
我都係中意自己杯熱柚子蜜,潤喉~ 整體食物既份量都正常偏多,我地都食得滿意。
特別係個服務態度!店員好友善 超級好禮貌。下次會再黎~