2019-03-02
呢個香蒜香辣意粉好惹味 辣辣地又夠曬香 啲蒜香直頭係成間店既客人都會聞到咁香!配埋海鮮去煮,令成碟意粉既味升華左🥰 當然仲要讚下個意粉賣相都超掂!牛肉漢堡配薯條!你會見到啲牛唔係全熟 牛肉好嫰 好有肉汁 唔會乾身👍🏻非常加分! 個漢堡非常大 食完會好飽好飽 所以我分左1/4個俾朋友食😂 冇諗過個漢堡餐會咁抵食!推薦🌟呢盤小食簡直係100分!好脆好好食 因為係雙拼 所以我地揀左洋蔥圈同薯格 雖然係炸物但完全冇油益味 同埋炸得好適中 唔會太油或太乾 木相信大家睇相都知有幾脆 唔洗我多講🤪加$8就可以飲到香濃朱古力! 冇諗過加$8都咁大杯 咁靚!我同朋友個杯朱古力既紋都唔一樣架!但唔記得左影朋友個杯😣 總括而言 呢度係一間好有特色嘅小店!非常值得一試!當日係滿座 再遲少少入已經冇位!推薦大家去試下!價錢唔太貴 性價比高^_^