2018-05-12 186 views
漫活堂—鬧市中的一點寧靜起初我地搵路搵左好耐。。。因為係地鐵站出黎之後行錯左方向,心情有d煩躁。。。但最終我地到達之後,就被呢到寧靜舒適既環境緩和左我地既心情,簡單既佈置,員工既服務態度,精緻美味既食物,令我地覺得行左一大段冤枉路都係值得既,好彩我地都堅持要去到為止牆上有好多有趣既掛畫同相片,仲有漫活堂既使命,有d似社企同文青既餐廳呢到有好多有機同健康既食物,除左可以堂食之外,仲有不同既產品可以買走,蜜糖同咖啡都好出名,唔太甜又好飲最喜歡就係呢個牛油果蕃茄紫薯藜麥沙津,又好食又健康,仲好colorful 仲有主菜—雜菌黑松露芝士意粉,意粉既形狀好似一個雪糕筒咁,好特別,黑松露好香,成個配搭都好Match好好味玻璃櫃裏面有當天既甜品🍮 (紫薯同芝士蛋糕🍰等等)留待下次再嘗試!
漫活堂—鬧市中的一點寧靜

起初我地搵路搵左好耐。。。因為係地鐵站出黎之後行錯左方向
,好彩我地都堅持要去到為止

2018-05-11
$150 (Dinner)