2021-10-14 1009 views
之前都嚟過呢間食晚餐,上次嚟嘅時候冇乜人。今日lunch來嘅時候,竟然都幾多人。可能有lunch set,相對會抵啲。但係今次就坐得冇咁舒服,因為只有一張小枱。因為我哋有另外叫左紅酒同埋黑毛豬拼盤,所以就更加逼夾~呢度係冇免費水嘅供應,所以點都要付款飲Sparkle出嚟食飯,冇計啦。呢個煙三文魚忌廉湯,都算幾好味。份量嫌佢太大。飲到飽晒黑毛豬拼盤,加$68 , 30months最好食!呢個迷你版嘅西班牙海鮮飯,唔算好多了,不過滿足左我食西班牙飯嘅慾望味道都算不錯。當然唔好期望佢有好多海鮮!朋友揀咗豬肋骨~我哋揀咗呢個甜品佢杯cappuccino沖得唔錯其實呢度環境算幾舒服,如果你唔介意太開陽嘅~完咗lunch時段其實已經唔多人上次夜晚嚟,真係得兩三枱人,以為佢會做唔住。竟然佢又生存得到喎,其實想同朋友食小食飲番杯,覺得呢度真係一個唔錯嘅選擇。同埋服務給姐姐仔都幾有禮貌

呢度係冇免費水嘅供應,所以點都要付款飲Sparkle
出嚟食飯,冇計啦。

呢個煙三文魚忌廉湯,都算幾好味。份量嫌佢太大。飲到飽晒

黑毛豬拼盤,加$68 , 30months最好食!

味道都算不錯。當然唔好期望佢有好多海鮮!

朋友揀咗豬肋骨~

我哋揀咗呢個甜品
佢杯cappuccino沖得唔錯