2024-08-12 143 views
九龍灣返工嘅我,本身都好鍾意來零碳天地感覺係城市中嘅綠洲,喺煩擾嘅工作之中,抽空坐低,呼吸寧靜嘅空氣,飲返杯咖啡,食個沙律,感覺個人都輕鬆啲健康啲Cobb Salad $68有雞胸、牛油果、雞蛋、車厘茄、煙肉、芝士、仲有一大堆沙律菜,好清新好健康!食材全部都好新鮮,夏天食啱晒照燒焦糖洋蔥牛肉三文治 $58上面有大量紫菜,配搭鹹鹹甜甜嘅焦糖洋蔥牛肉,都幾好味青柑椰子 $45新鮮椰子水,配上青柑,酸酸甜甜,非常適合夏天飲,如果唔想飲有咖啡因嘅飲品,呢個都係一個好好嘅選擇開心果巴斯克蛋糕 $58呢件蛋糕唔係成日見到㗎,一見到要即刻買超級好味,上層係濃郁嘅朱古力,下層係開心果味嘅巴斯克,開心果味濃郁,軟心部份好Creamy,好好味食物質素唔錯,價錢亦都非常相宜唯一就係冇冷氣,得幾把風扇有時行過買杯咖啡都好好似我咁鍾意曬吓太陽就會好鍾意堂食雖然有啲蚊,不過餐廳提供大量蚊怕水兩個鐘都冇俾蚊咬
九龍灣返工嘅我,本身都好鍾意來零碳天地

Cobb Salad $68

照燒焦糖洋蔥牛肉三文治 $58
上面有大量紫菜,配搭鹹鹹甜甜嘅焦糖洋蔥牛肉,都幾好味

青柑椰子 $45

開心果巴斯克蛋糕 $58
呢件蛋糕唔係成日見到㗎,一見到要即刻買

食物質素唔錯,價錢亦都非常相宜

唯一就係冇冷氣,得幾把風扇

有時行過買杯咖啡都好

好似我咁鍾意曬吓太陽就會好鍾意堂食
雖然有啲蚊,不過餐廳提供大量蚊怕水
兩個鐘都冇俾蚊咬

2024-08-05
$120 (Lunch)
  • Cobb  salad