2018-10-07 98 views
呢間係朋友話想試好耐嘅cafe,食完都覺得唔錯。一見到呢間舖面覺得佢同人來人往嘅旺角好唔夾,係可以俾人係停低休息下嘅小角落。本來係想試個red velvet latte但咁啱冇晒,所以我就叫左blue lemonade,但最近再search好似已經轉左menu,冇左呢杯野飲。因為其實我係幾個月前食😂 因為唔飲咖啡,所以去cafe我都會叫lemonade/latte,呢杯就無咩特別,我飲過最好飲嘅係韓國飲反而朋友叫嘅blue orange latte就有少少驚喜,一開始聽到個名仲覺得好伏😂🙈飲落又唔錯喎都幾好,個色幾靚,好適合影相另外我地就叫左個all day同薯條,兩樣都唔錯的,可以一試。因為飲唔到個red velvet latte,所以我地都覺得下次再去😂😂😂