2024-08-05
今次就約左朋友一齊去做奴才 😂😂香港地方細,好多時養寵物都唔係咁易,所以去貓貓cafe就真係唔錯嘅選擇! 呢間urban cafe ,佢本身都有幾間分店,我地揀左旺角兆萬中心嘅分店,貪佢就腳,交通方便! 住邊度都有車走😂😂唔養開寵物嘅我,都好擔心貓cafe會好大異味,又怕貓毛周圍飛,又怕大塵會敏感…(因為我對塵敏感,大塵我會又紅又痕..) 好彩呢度環境真係好乾淨,地方大,貓貓有足夠活動空間,見到佢地想玩就玩,想瞓就瞓… 好治癒🥰 最重要係呢度一啲異味都冇。價錢方面,真係估唔到咁抵!4人餐連加一都係$5xx , 已經包餐湯,沙律,主菜同飲品。真心好抵玩! 而且食物質素仲好好👍🏻 我地本來以為分量好少,所以都叫左pizza同意大利飯、估唔到分量真係好多,味道仲好好👍🏻餐湯足料又夠濃滑,沙律🥗又夠新鮮! 溫泉蛋煙肉野菌卡邦尼扁意粉白汁夠晒濃,沾上意大利麵,真係好食到停唔到口。黑松露芝士野菌忌廉意大利飯 , 黑松露味好香好足料! 意大利飯唔會太生,口感剛好!吸晒啲汁,真係好好食😋另外我地仲揀左 夏威夷薄餅🍕 同煙三文魚干島薄餅🍕雖然Pizza唔係好大,但非常足料👍🏻拉絲芝士真係好正! 配埋飲品
香港地方細,好多時養寵物都唔係咁易,
所以去貓貓cafe就真係唔錯嘅選擇!
呢間urban cafe ,佢本身都有幾間分店,
我地揀左旺角兆萬中心嘅分店,貪佢就腳,
交通方便! 住邊度都有車走😂😂
唔養開寵物嘅我,都好擔心貓cafe會好大異味,
又怕貓毛周圍飛,又怕大塵會敏感…
(因為我對塵敏感,大塵我會又紅又痕..)
好彩呢度環境真係好乾淨,地方大,
貓貓有足夠活動空間,見到佢地想玩就玩,
想瞓就瞓… 好治癒🥰
最重要係呢度一啲異味都冇。
價錢方面,真係估唔到咁抵!
4人餐連加一都係$5xx ,
已經包餐湯,沙律,主菜同飲品。
真心好抵玩! 而且食物質素仲好好👍🏻
餐湯足料又夠濃滑,沙律🥗又夠新鮮!
溫泉蛋煙肉野菌卡邦尼扁意粉
白汁夠晒濃,沾上意大利麵,真係好食到停唔到口。
另外我地仲揀左
夏威夷薄餅🍕 同煙三文魚干島薄餅🍕
雖然Pizza唔係好大,但非常足料👍🏻
拉絲芝士真係好正!
配埋飲品,真係超值!
呢度仲可以購買貓糧餵貓貓,
最重要係佢地限時限量,咁就唔驚貓貓太餓太飽,真心為貓貓好嘅貓cafe 👍🏻