Cafe樓底好高身, 增加左空間感, 令人有一種寬敞既感覺🥰內裏有一條特色旋轉形綠色樓梯, 大家可以隨便打個卡, 裝個b🙈樓梯旁邊仲有啲綠色植物, 成個感覺好舒服, 夠曬chill💆🏻‍♀️🌿•••🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ·紅絲絨蛋糕 $46﹟奪目嘅外觀, 完全比佢吸引左😍都正常發揮, 味道食落甜中帶點酸, 唔會覺得好濟🤔蛋糕質感濕潤, 甜度都適中😛配埋苦苦地嘅咖啡, 享受一個簡單嘅下午茶就係咁簡單😚🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· 豆腐芝士蛋糕 $42﹟整體質感順滑👍做到好似食緊豆腐既口感, 美中不足既係, 個人認為豆腐味偏淡, 如果重返少少豆腐味就更加perfect池啦🤤感覺淨係食到淡淡既芝士味🤔🥤ᴅʀɪɴᴋ· Caffe Latte $38﹟咖啡都正常發揮, 重點有靚靚拉花🥰🥤ᴅʀɪɴᴋ· Flat White $38﹟另一杯都係正常發揮的咖啡🥰🥤ᴅʀɪɴᴋ· Honey Ginger Coffee $36﹟而最後果杯呢..一上枱會見到底部有層黃黃地既蜂蜜, 搞勻之後飲到淡淡既蜂蜜同薑汁味, 但就略嫌欠缺左d咖啡味🤔

•••
🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ·紅絲絨蛋糕 $46
紅絲絨蛋糕

🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· 豆腐芝士蛋糕 $42
豆腐芝士蛋糕

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Caffe Latte $38
﹟咖啡都正常發揮, 重點有靚靚拉花🥰
Latte

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Flat White $38