2017-07-15
MegaBox有勁多餐廳選擇今次同母親大人去試新野!門口好有格調又chill,見佢嘅set好似幾抵食就入去試下唔好以為係蒸肉餅,咁大個~係釀大菇!一上檯就聞到好香,大菇好多汁,釀左洋蔥,煙肉,小菇等等,口感豐富又juicy! 只要比塔塔子喺menu見到就必需要定會嗌嘅薯條仲有超足料嘅黑松露同芝士,熱辣辣!細心嘅侍應哥哥仲叫我地唔好掂到個鑊仔好creamy,仲有啖啖西蘭花茸,所以唔會太漏,讚~好好食呀!我見好多食客都會叫,應該係佢地嘅signature! 黑松露好多~超慷慨是也!加埋白松露,什菌,好creamy香濃,篇意粉都好有口感,非常match!外皮脆卜卜,鴨腿肉入口即溶,加上脆皮下嘅油香,令塔塔子一試難忘加上香橙汁多一陣fresh嘅感覺仲有紫薯蓉都好特別!甜甜地,平衡返鴨腿嘅咸香塔塔子雖然係個淑女,但都鐘意飲下手工啤啤酒唔係麻甩佬嘅專利酒味偏濃但好甘香,夏日熱辣辣飲啤酒實在一樂也
門口好有格調又chill,見佢嘅set好似幾抵食就入去試下
好creamy,仲有啖啖西蘭花茸,所以唔會太漏,讚~