2014-10-04 1605 views
銅鑼灣一向都係我最鐘意行既地方,不過平時想食cafe都要上樓,所以鍾意食cafe既我覺得cwb食飯都幾悶呢間cafe,係登籠街地下,望落就好細,位又唔多幾個,但食物都真係幾有驚喜叫左個all-day breakfast,價錢不算便宜,不過銅鑼灣區都好難唔貴窩夫唔熱同埋有啲硬,食落仲沒有蛋香,確是有點失敗。 但炒蛋嫩滑 (雖然賣相一般,炒到一舊舊),肉腸味道亦不錯,最後茄汁豆當然就是茄汁豆,味道沒特別。以約100元的價錢來說,份量確是少了一點。之後點了一「小」個拿破崙蛋糕,外層硬得黎唔夠脆,沒有口感之餘比較難咬開。但單說味道的話,甜度十足,算是及格。另外,個環境坐得幾好,望落就好細,但坐得都幾舒服,傾個計真係唔錯唔錯
all-day breakfast
拿破崙蛋糕

2014-09-18
$130 (Lunch)