2018-11-28 2805 views
今日咁啱早收工,當然同同事一齊搵間shisha bar chill下啦。聽同事介紹之下就去咗Vice試下,地點喺正蘭桂坊中心,認真幾方便。跟住上到去先知有露天嘅座位,感覺真係好chill好relax。坐低咗之後我就叫咗杯Merlot同埋order咗個Apple Mint flavor嘅shisha。咁紅酒就無咩特別好評價啦,但個shisha就真係幾正味道夠濃。之後同朋友傾計嘅時候個bartender嚟介紹佢做緊嘅campaign,scan個QR code再comment就送個shot,咁我哋當然唔輸蝕啦。個bartender認真幾nice,又同我哋一齊飲,又同我哋傾計,service真係一流。整體嚟講啦,Vice個環境氣氛同埋Shisha都算無懈可擊,不過相信peak hours應該一定爆滿好難搵位!
2018-11-19