2010-03-16 17 views
成日渣車落去返工都會見到佢出面寫住$88 set lunchsoho黎講已經係超級超值 今日見公司咁得閒 就同左幾個同事鼠左上去食lunch啦入到去環境真係好好.. 感覺真係好似去左旅行咁 完全唔似係香港或者呢個就係soho區既魔法 個set lunch包一個湯/沙律/main/ 甜品野飲二揀一今日salad係 半熟牛肉沙律.. 牛肉勁嫩 菜種好多 好新鮮 + 埋d topping 酸酸甜甜好醒胃湯今日係 海鮮周打 cream 又多料另外一題個包真係 好好好味佢姐姐話可以點台上面果支黃色野 原來裡面係 olive oil 同 黑醋個樽好特別 好想帶佢返屋企 haha..main dish 要左魚, 份量好足.. 一個女仔真係食唔晒所以分左一半比個男仔 haha但係 女生們應該都有多個甜品肚..當知道有cake既時候 當堂開胃返個cake係熱的 旁邊有一個凍既雪糕球開心死.. 反而d男仔食完話好飽 叫左杯野都飲唔晒而且呢度環境真係好好好好好好 係中環咁既價錢有咁既環境同質素 真係只此一家 晚餐來都幾抵食.. 我諗埋單每人都唔洗過200..一定會再來=]
soho黎講已經係超級超值

今日見公司咁得閒 就同左幾個同事鼠左上去食lunch啦

或者呢個就係soho區既魔法

今日salad係 半熟牛肉沙律..

湯今日係 海鮮周打 cream 又多料
另外一題個包真係 好好好味
個樽好特別 好想帶佢返屋企 haha..

所以分左一半比個男仔 haha

但係 女生們應該都有多個甜品肚..
當知道有cake既時候 當堂開胃返
個cake係熱的 旁邊有一個凍既雪糕球
開心死.. 反而d男仔食完話好飽 叫左杯野都飲唔晒

而且呢度環境真係好好好好好好

係中環咁既價錢有咁既環境同質素 真係只此一家
晚餐來都幾抵食.. 我諗埋單每人都唔洗過200..
一定會再來=]
裡面係olive oil同 黑醋