2023-05-03
呢間酒吧餐廳嘅裝修都幾有格調,帶有少少神秘嘅感覺,入到去先知呢間餐廳嘅主題係魔術,夜晚會有駐魔術師為客人表演🪄不過當日晏晝去食,所以就冇魔術表演睇啦🥲我覺得以魔術做主題係幾有特別,想睇魔術嘅記得夜晚再嚟☺️•麻婆Mac & Cheese ($138)見呢個係招牌菜就試試先🤭首先芝士真係俾得好重手‼️麻香味同芝士都幾夾,中西合璧咁,呢個菜式幾特別😂•飛驒和牛包芝士手打他他漢堡 ($138)呢個Burger唔係普通嘅漢堡扒🍔竟然係飛驒和牛,牛味勁香,為呢個Burger加唔少分💕•Beer Platter ($188)呢度嘅Draft beer都有幾多款,想一次過試晒四款可以叫呢個Platter🍻店員好貼心會問我同朋友平時飲開咩種類嘅酒同口味等等,再推薦俾我哋🍺我哋揀咗Rose Red Tea Saison, Bolo Bao IPA, Duchesse De Bourgogne & Ink 呢四款☺️我自己幾鍾意Bolo Bao IPA🤭入面帶有好香嘅菠蘿味,係隻好易入口嘅手工啤
•麻婆Mac & Cheese ($138)
•飛驒和牛包芝士手打他他漢堡 ($138)
•Beer Platter ($188)