魔術x手工啤酒特色酒吧🍺 餐廳除左主打手工啤酒之外,仲有多款小食同埋主菜,當中有唔少fusion 菜式同埋用啤酒烹調嘅料理😳 相當特別👍🏻 員工仲會用心講解唔同酒類同埋食物!/酒池肉淋 $98/肉丸口感軟熟,咬落去好多肉汁😍 醬汁用左香港young master嘅黑啤黎煮,加埋焦糖化洋蔥,酸酸甜甜好好食👍🏻/小麥啤酒煮藍青口配酸種麵包 $148/藍青口新鮮彈牙,粒粒都好飽滿😋 配上茉莉香片小麥啤煮嘅醬汁,更能提升青口嘅鮮味!/飛驒和牛烤芝士手製他他醬漢堡 $138/漢堡好高超巨型😳 麵包鬆脆,中間牛肉漢堡肉味濃郁,口感鬆軟!配埋新鮮生菜、洋蔥、番茄好好食😋 中間快芝士好有份量🤤 他他醬令漢堡食落味道更豐富👍🏻/Beer platter $188/想試下唔同手工啤酒不妨試下黎個beer platter,侍應根據我地嘅口味推介左4款分別係fruity,hoppy,sour,同埋malty 嘅啤酒比我地!Fruity 就係Cheung Chau IPL,味道清甜,非常容易入口👍🏻 Hoppy 就係茉莉香片小麥啤,黎款會相比第一款酸少少,帶有少少茶嘅香味,幾特別😳 Sour 就有黃皮酸啤,黎款

/酒池肉淋 $98/

/小麥啤酒煮藍青口配酸種麵包 $148/

/飛驒和牛烤芝士手製他他醬漢堡 $138/
飛驒和牛烤芝士手製他他醬漢堡

/Beer platter $188/
想試下唔同手工啤酒不妨試下黎個beer platter,侍應根據我地嘅口味推介左4款分別係fruity,hoppy,sour,同埋malty 嘅啤酒比我地!Fruity 就係Cheung Chau IPL,味道清甜,非常容易入口👍🏻 Hoppy 就係茉莉香片小麥啤,黎款會相比第一款酸少少,帶有少少茶嘅香味,幾特別😳 Sour 就有黃皮酸啤,黎款係最酸,有d 似飲緊檸檬梳打🤣Malty 就飲左Hong Kong Black Stout,味道有d 似黑啡,係nutty 咖啡嘅感覺🤣
Beer platter

餐廳每晚都有魔術師在場,食飽飽之後就可以睇魔術🪄好似係第一次咁近距離睇魔術,又真係幾神奇,冇破綻🤣

整體黎講,食物質素味道唔錯,有特色!手工啤酒都好飲🍺 加埋魔術嘅元素神秘得黎又相當特別🎩
飛驒和牛烤芝士手製他他醬漢堡