2022-08-23
無錯,真係全部都係用魚肉做既各種創意小食。店主好窩心,外賣紙袋仲畫左公仔,店外既牆同埋紙盒既魚同畫都係好靚,隻色仲好有夏日氣色!咖喱汁吉列豬扒魚麵撈,撈魚麵可以簡半份/全份,3件吉列豬扒皮薄香脆,裡面keep到肉汁!魚麵好特別呀,有彈性,少少煙韌,撈咖喱汁非常惹味!另一個係撈芝士汁,有住唔同既滋味! 芝士香滑但唔會膩!港式多士三併配黑松露醬3塊多士各有特色,用上蝦/魚/墨魚滑釀上去,全部都好新鮮好香,配黑松露醬,驚喜好特別,幾鍾意蝦味夠香!炸魚無薯條,即叫即炸既炸魚條,口感好得意,外脆內彈牙。店員話唔點醬食係最正~我都覺得係,唔會俾D醬蓋過魚味! 咖喱魚兵團,魚餅彈牙,造型可愛,咖喱魚味都濃郁!燒賣(原味同芫荽)幾鍾意芫荽味,未到好濃但有個陣香氣,又可吊起魚味。魚肉燒賣真係全部用魚做,好純正。期待遲D會有更多唔同既創意既魚仔小食!
另一個係撈芝士汁,有住唔同既滋味! 芝士香滑但唔會膩!
港式多士三併配黑松露醬
咖喱魚兵團,魚餅彈牙,造型可愛,咖喱魚味都濃郁!
燒賣(原味同芫荽)
期待遲D會有更多唔同既創意既魚仔小食!