2021-08-07 20 views
荃灣自從開咗Donki !亦都嚟多咗呢頭食嘢😋今次就經過見到呢間荃新天地二期食魚生飯嘅BowlPoke!!🌟D.I.Y 自選($96)經典吞拿魚同埋西班牙蒜油八爪魚配黃薑椰菜花🥦加糙米飯🍚加埋牛油果配蛋黃醬!佢哋嘅魚生種類選擇多,吞拿魚嚟講唔會有渣!八爪魚🐙重蒜味得來又有咬口!黃姜椰菜花加埋糙米嘅口感!原來都幾夾喎!加埋鹹鹹地嘅蛋黃醬!!🌟夏威夷四重奏($106)辣味三文魚、經典吞拿魚、泰式酸辣大蝦同埋牛油果🥑配沙律🥗😋如果唔想自選佢哋都仲有一啲經典嘅配搭俾你選擇!而我就揀咗有牛油果又有甜甜酸酸大蝦嘅呢一個款!大蝦爽口🍤!辣味三文魚🍣配埋青瓜同蕃茄仔粒粒既沙律!真係好有夏威夷個陣食pokebowl 既感覺!而且佢嘅份量都唔細呀!飽飽🌟橙汁($19)/蘋果汁🍹($19)佢哋除咗有提供西柚配羽衣甘藍🥬既detox水之外,我仲另外叫咗鮮榨嘅橙汁同蘋果汁!唔會好甜又可以😌消下暑☺️CP值真係好高!消費滿指定金額仲可以泊車😌!

荃灣自從開咗Donki

佢哋嘅魚生種類選擇多,吞拿魚嚟講唔會有渣!

🌟夏威夷四重奏($106)
辣味三文魚、經典吞拿魚、泰式酸辣大蝦同埋牛油果🥑
配沙律🥗😋

如果唔想自選佢哋都仲有一啲經典嘅配搭俾你選擇!
而我就揀咗有牛油果又有甜甜酸酸大蝦嘅呢一個款!
而且佢嘅份量都唔細呀!飽飽

🌟橙汁($19)/蘋果汁🍹($19)

CP值真係好高!
消費滿指定金額仲可以泊車😌!