2024-11-11
我同朋友都好鐘意食烤魚同埋串燒. 終於比我地系搵到間可以品嘗哂2款類型既餐廳@我要烤魚 位於銅鑼灣同旺角都有分店. 無論系過海返工既上班族定還是出旺角鬧市行街嘅朋友們 都可以試到佢😺烤魚有4款口味,分別系重慶麻辣烤魚,萬州香辣烤魚,酸辣金湯酸菜烤魚 而辣味都有分唔同等級 怕辣又想小小吊下口味既朋友就可以叫bb辣。而最後一款蕃茄味烤魚特別為唔食辣既朋友而設. 揀好口味之後我地就可以選擇配以鱸魚或者清江魚🐟清江魚配以重慶麻辣bb辣$298 清江魚新鮮嫩滑 即烤好再放上湯底上面. 而魚身下面鋪滿配菜 份量十分之多同豐富手工美國牛小排 (半份) $68牛小排好重牛味 厚度適中 拎黎放入鍋中打邊爐就最好不過黃喉$58 好多地方打邊爐既地方 都未必食到黃喉. 主要系豬 牛既心管 是四川火鍋既經典菜之一除此之外 火鍋配料,我仲點了鴨血$32. 同叫左2份串燒🍢🍢 椒鹽雞軟骨$12 同埋鹽燒牛舌串 $24 . 2款都烤得好惹味 價錢又親民. 好岩又想食烤魚又鐘意串燒既朋友們到訪😋
清江魚配以重慶麻辣bb辣$298
手工美國牛小排 (半份) $68