2023-03-29
有6個course:前菜、刺身、卷物、熟食加燒物、天婦羅同炒飯。香芒蟹子salad有好多青瓜所以夠清新,做starter一流。兩隻生蠔超新鮮,連我平時唔多鍾意食嘅,都覺得好好味,夠大隻夠鮮甜!總共有六款刺身,包括鮑魚,三文魚,油甘魚, 赤蝦,帆立貝同八爪魚,全部都好新鮮!我平日唔多食三文魚,但今次呢個火炙芝士三文魚卷配搭,加埋芝士,我覺得都幾好味。有三文魚油香,芝士令到成個口咁都好creamy。魚奶湯我覺得超好味,有好多素菜!!好想散叫多幾碗。燒雞翼同牛舌都幾好,雞翼超大隻,燒完都好多汁,牛舌厚切有口感!雜錦天婦羅包兩隻蝦,同四款菜,外皮鬆脆,冇油膩感!最後食埋個櫻花蝦雞肉炒飯真心飽飽。最後仲有apollo雪條!!$688加10%我覺得抵啦!呢到坐得舒服,師傅同服務員都好好人,最緊要夠安靜,可以好好享受。
最後仲有apollo雪條!!