2019-01-27 55 views
<台式飲品 品茶弄啡>🥛☕呢一兩年台式飲品 好似黑糖珍珠 水果茶 甘興 , 雖然有好多間 但好味既或者叫啱香港人普遍口味其實唔多。 而呢間品茶弄啡我個人覺得十分唔錯 menu上面都幾多野擇 咖啡奶茶 果茶 拿鐵都有👍🏻 而我同朋友點左兩杯🍴手炒黑糖珍珠鮮奶 中 size 28 蚊 熱🔥🥛第一次飲熱既黑糖鮮奶 聽老板講佢所有材料都係台灣番 . 的確 佢個黑糖味係好香甜 熱飲仲顯得出佢既鮮奶夠香濃 🥛用左不透明既熱飲杯 睇唔到珍珠。 其實佢既珍珠係細粒 十分彈牙煙靭 配熱鮮奶十分唔錯🙂🍴台灣蜜芋頭鮮奶 30 蚊 中 size凍 🥛用左台灣古早味整法既蜜芋頭 整碎 同鮮奶合而為一 所以鮮奶好香甜 而且口感密度好高 🙂 配合鮮奶奶味香濃 正😋#鮮奶 #黑糖珍珠 #蜜芋頭 #黑糖鮮奶 Score 平均分 <7.2/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#品茶弄啡尖沙咀漢口道

<台式飲品 品茶弄啡>🥛☕

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#品茶弄啡
尖沙咀漢口道19 至21 號漢宜大廈地下 h號鋪
~~~~~~~~~~~~
2019-01-27
$30 (Last Night Supper)