2018-09-27 104 views
同朋友去觀塘駱駝漆工廈買買bb野,買完野就順道黎左呢間鮮‧港式串燒吧食晚飯。呢間餐廳環境開揚,空間感十足。入座後我地就開始點野食。望一望點餐紙,都幾多食物選擇,除左串燒外,仲有前菜,小食,炸物,甜品、套餐、海鮮冷盤 ,生蠔,刺身等。優越海鮮盤 - 有花螺、蟶子王、大蜆、海蝦、生蠔。花螺肉質爽口,蟶子王又大又肥美,大蜆鮮甜口,大蝦彈牙滑爽,生蠔好creamy。虎皮尖椒 - 香辣爽口,好惹味。厚切牛脷串 – 夠曬厚身,肉質爽口彈牙而且滑嫩,唔會靭,牛味濃富肉汁,唔會過咸。羊架 -肉質軟稔,鮮味多汁,唔會乾爭爭,調味剛剛好,羊腥味唔會講太重。窩仔臘味飯 - 一上檯熱辣辣,香噴噴,飯粒口感粒粒分明,臘腸甘香、油脂豐腴,唔會油膩。日本芒果雪葩 - Sorbet芒果味幾濃,甜甜地,好清新好fresh

虎皮尖椒 - 香辣爽口,好惹味。