2022-09-20 48 views
街坊系列 – 米走雞 💚------------------------------環境: 餐廳面積大,二人座位唔算大😅會有點逼夾不過店內都會提供返間餐車輔助客人放野食👍🏻打邊爐最重要就係冷氣通風都好夠😂食得舒適------------------------------食物: 藥膳美人鍋 ($128) 🍲藥材味香氣強勁😋飲落味道清甜唔濃唔苦澀用黎火鍋又可以補身養顏🤪又可以醫埋個肚五香鮮牛肉 ($98) 🥩小編覺得CP值好高😍$100唔洗就有大大碟鮮牛牛味正常,食落好嫰好滑😋質素唔差於一般急凍肥牛脆鯇腩 ($98) 🐟份量都唔少🥰件件都厚切夠哂口感,腩位油脂香好香手打M5和牛丸 ($48/半份) 🥩用上M5和牛打成既牛丸🤑聽落都覺得特別奢華食落仲更加感受到🤤M5既油脂香,口感鬆軟幼嫰竹笙墨魚滑 ($54/半份) 🐙食材本身味道較清淡😆岩哂用黎吸盡湯既精華小編建議一開始個湯最濃郁既時候食左先🤭味道更佳醬湯費 ($18/每位) 🫙一共有6款醬料😂不過不失------------------------------服務: 店員態度正常🚀服務快手快腳,夠哂速度主要係QR CODE 落單🤳🏻唔
街坊系列 – 米走雞 💚

環境: 餐廳面積大,二人座位唔算大😅會有點逼夾
不過店內都會提供返間餐車輔助客人放野食👍🏻
打邊爐最重要就係冷氣通風都好夠😂食得舒適

食物: 藥膳美人鍋 ($128) 🍲

藥材味香氣強勁😋飲落味道清甜唔濃唔苦澀
用黎火鍋又可以補身養顏🤪又可以醫埋個肚

五香鮮牛肉 ($98) 🥩

小編覺得CP值好高😍$100唔洗就有大大碟鮮牛
牛味正常,食落好嫰好滑😋質素唔差於一般急凍肥牛

脆鯇腩 ($98) 🐟

份量都唔少🥰件件都厚切夠哂口感,腩位油脂香好香

手打M5和牛丸 ($48/半份) 🥩

用上M5和牛打成既牛丸🤑聽落都覺得特別奢華
食落仲更加感受到🤤M5既油脂香,口感鬆軟幼嫰

竹笙墨魚滑 ($54/半份) 🐙

食材本身味道較清淡😆岩哂用黎吸盡湯既精華
小編建議一開始個湯最濃郁既時候食左先🤭味道更佳

醬湯費 ($18/每位) 🫙

一共有6款醬料😂不過不失

服務: 店員態度正常🚀服務快手快腳,夠哂速度
主要係QR CODE 落單🤳🏻唔會有漏單情況出現

環境: 7 /10