2015-01-03
開舖前兩日經過,見到好得意好想食呀,但詢問之下原來未開業,唯有下次再來!過左一排終於有時間再去喇!好興奮,呢款小食早係日本食過,唔知韓國品牌係香港分店既味道如何呢?鯛魚燒係新鮮造既,有紅豆、吉士兩味選擇,揀了紅豆。由於係即叫即造,都要等5分鐘,不過都合理既~ 鯛魚燒造好之後,經風扇微微吹涼,然後唧上froyo及插上一串兩粒浸了朱古力的棉花糖。相機食先!新張期間like及follow佢地fb加ig,即減$2!post相tag佢地更係減$5!! 大家快啲去試下,有呢個優惠真係幾抵食!老闆娘定女店員(嘻嘻不太清楚)都真係超級nice,好耐心好有禮貌咁解釋個優惠比我地知。影相都影左起碼有3分鐘,但食落個鯛魚燒依然熱辣辣脆卜卜,有蛋香,食到下半條有紅豆餡,唔會太甜,好味。froyo都好好味,酸酸甜甜平衡得幾好,但屬比較水同冰感個種雪糕,食到底個啲溶晒,但無計啦個鯛魚燒熱嘛自己又影相影得耐。個朱古力浸棉花糖就好硬,如果正常啲既就感覺圓滿啲。總括而言,唔止造型特別夠睇得,味道都唔錯咖,值得一試呀!
總括而言,唔止造型特別夠睇得,味道都唔錯咖,值得一試呀!