今日嚟到鰂魚涌食lunch,見到呢間裝修好靚好高級,諗住食返餐好嘅就試下,午市餐牌都幾貴每個餐都過$100,食完覺得普普通通,冇咩特別就係貴咗啲。🍴 火炙明太子魚生丼 $188 另收加一 (7/10)係珍珠米,冇乜醋味😂刺身有藍鰭赤身,三文魚,油甘魚,左口魚邊,赤蝦,都大片唔會太薄,燒到半熟,明太子醬好香濃。三文魚味都幾香魚油味,油甘魚正常唔會太腥,左口魚入口即化,好香油香味!但吞拿魚口感好淋,有啲腥。蝦肉都爽口有蝦味。配菜海帶爽口但係偏酸,麵豉湯香濃麵豉味,唔會鹹。呢個價錢呢個質素就唔太高性價比,普普通通唔會再去食🤣推指數: 7/10真心lunch二百幾蚊唔算好值,質素還好,唔會再返去食🤣🤣但都唔算伏,係貴姐😂

🍴 火炙明太子魚生丼 $188 另收加一 (7/10)

推指數: 7/10