2022-11-30
成日見到有人介紹呢間話好食又抵食,今次一於嚟試一試,同同事share幾乎食曬佢咁多款lunch set🤣🤣🤣burger同意粉比較好食!🍴餐湯 (5/10)南瓜忌廉湯,唔知點解食到一粒粒嘅顆粒,有少少遲椰菜花湯,味道比較淡,冇乜味?🍔 Primc級美國牛肉漢堡包伴薯條 $98 (8/10)麵包都幾鬆軟,有蕃茄芝士生菜,牛肉係有牛嘅香味,肉質比較紮實,一啲都唔乾身,都幾好食,薯條即叫即炸,有薯香,份量都好多,好抵食!🍔 紐西爾雪魚柳溪堡配蜜糖芥末醬及薯條 $80 (8/10)魚柳都係好香脆,有魚嘅香味!🍔 德國火腿車打芝士豚肉漢堡伴薯條 $80 (5/10)豚肉係平時打邊爐好博嗰一種,比較淡味同埋豚肉都比較鞋冇乜特別!比起其他burger比較失色!🍴 煙鴨胸,蜜桃,無花果田園沙律 $72 (8/10)沙律嘅份量好大,一定唔夠飽,煙鴨胸好嫩滑,一啲都唔會好鹹,沙律菜好新鮮,仲要有羽衣甘藍,蜜桃係罐頭嘅正常,無花果乾幾驚喜好香口甜甜地,仲要用咗酸汁成個沙律開胃!🍴 西班牙辣肉腸,吞拿魚忌廉汁長通粉 $80 (7.5/10)長通粉煮得比較硬身,但係忌廉汁都好香濃,有奶香味味都幾唔錯!吞拿魚就正
🍴餐湯 (5/10)
🍔 Primc級美國牛肉漢堡包伴薯條 $98 (8/10)
魚柳都係好香脆,有魚嘅香味!
🍔 德國火腿車打芝士豚肉漢堡伴薯條 $80 (5/10)
🍴 煙鴨胸,蜜桃,無花果田園沙律 $72 (8/10)
長通粉煮得比較硬身,但係忌廉汁都好香濃,有奶香味味都幾唔錯!吞拿魚就正常,唔會腥,如果長通粉煮腍少少應該會好好多!
🍴 麻辣香蒜蝦肉薄餅 $82 (5/10)
第一啖食落去,好似中式嘅川辣味,Pizza嘅餅底比較薄,有啲似麵包嘅質感,材料就唔係好多,覺得普通!
🍴 地中海魣鱈魚柳伴西班牙式蕃茄仔欖油汁伴香飯 $88 (5/10)
魚柳嘅肉質比較硬身,紮實,有好微嘅魚味,茄汁就正正常常冇乜特別,都係覺得比較普通!
🍋凍檸茶 (7/10)
可以自己落糖,紅茶都夠濃,竟然有四篇檸檬都唔錯!