2021-03-01
鰂魚涌健康外賣之選🥗🙆🏼♀️ - 饗量Fete Up~~~~~~~~最近成日都食外賣食到感覺好唔健康🙊今日決定約埋同事一齊lunchtime去買呢間專做外賣沙律便當既Fete Up食個健康lunch🙆🏼♀️🙆🏼♀️佢地除左幾個沙律配搭比大家揀之外仲有得自選,由菜去到醬同肉都有得自己選擇,仲有卡路里比大家做參考tim🙌🏻🥗Duck Lift (597kcal) $81🥗揀左呢個duck lift,配料有鴨胸、蕎麥麵、五色菜(羽衣甘藍、紫洋蔥、蕃薯etc)同毛豆,醬料就係蒜豆醬。食落佢份量都好多,每配料既份量大概都係1比1,鴨胸算比得幾多,我自己仲要食唔曬🙊味道方面值得一提既係佢地既鴨胸有煙燻既味道,同埋蕃薯烘烤到個皮有脆口既感覺,呢兩樣配料都好好食⛄️ 總括而言係好飽足同營養好豐富既一餐👶🏻💃🏻!整體質素真係唔差,只係價錢唔算平,間唔中想健康下係唔錯既選擇👍🏻~~~~~~~~味道😋:7.5/10價錢💰:6.5/10服務💁🏻♂️:7/10環境🪑:7.5/10
~~~~~~~~
🥗Duck Lift (597kcal) $81🥗
~~~~~~~~
味道😋:7.5/10
價錢💰:6.5/10