2025-01-09 0 views
早幾日經過鰂魚涌站附近見到Mr. Poke嘅廣告牌個Poke Bowl大大碗好吸引,呢日特登留肚過嚟食個lunch😏🥣SALMON SPARK $118三文魚|溫室青瓜|蛋絲|蟹棒沙律|木魚絲|紫菜絲|青蔥芝麻醬粟米吞拿魚 +$24蝦 +$18三文魚籽 +$22熱拿鐵 +$20Signature Poke Bowl 有3款選擇,我揀咗三文魚,有以上提及嘅配菜,仲可以另外再加topping,我加咗粟米,吞拿魚,蝦,三文魚籽,呢個Poke Bowl超大配,每款配菜都好多,三文魚,吞拿魚,蝦大大件幾新鮮,加埋芝麻醬拌勻食口感非常豐富,食落感覺好清新好健康,亦夠晒飽肚👍🏻🍤蒜片牛油蝦 $98日式炒野菜醬油糖心蛋白飯紅酒洋蔥汁三文魚味噌海帶豆腐湯有多項選擇可以自由配搭,我揀咗以上組合,個蝦煎得超香,食落好香牛油味,原來紅酒洋蔥汁同蝦嘅味道超夾,另外飲品加錢轉咗做三文魚味噌海帶豆腐湯,個湯好足料,味道濃郁好好飲😋

🥣SALMON SPARK $118
三文魚|溫室青瓜|蛋絲|蟹棒沙律|木魚絲|紫菜絲|青蔥