2021-12-12
<鰂魚涌新開好玩親子餐廳>😍鰂魚涌最近新開了一間親子餐廳, 位於商廈頂樓, 而且為配合聖誕節, 無論裝修, 食物方面都充滿著聖誕氣氛. 最重要係餐廳內還有一個專為小朋友而設的遊玩區. 有滑梯, 玩具, 圖書等設施, 啱晒親子可以一邊享用美食又可以俾小朋友放電.大人餐Menu 方面有聖誕餐可以選擇. Set 包括有:🥣意大利菜湯🍲意式煙三文魚多士配蕃茄及芝士🍗香草扒春雞伴薯條/安格斯肉眼扒🎂朱古力蛋糕🍸飲品另外亦有小朋友餐, 可以選擇DIY Pizza 製作, 意粉或其他kids menu, 當然我揀左DIY Pizza, 因為小朋友有得食之外仲可以有得玩, 正😍最精彩部門係聖誕餐節日限定, 可以同聖誕老人係門口同棵靚靚聖誕樹影相, 餐廳會附送影一張即影即有相, 很貼心呢🥰整體餐廳裝修靚, 食物水準高, 而且又多小朋友設施俾小朋友玩😍絕對係一間高質值得再回頭的親子餐廳👍🥗餐廳:Q Time Cafe🍗地址:鰂魚涌英皇道1001號12樓01室
大人餐Menu 方面有聖誕餐可以選擇. Set 包括有:
🥣意大利菜湯