店員即叫即做,等咗10分鐘左右,有得拎,本身都想堂食但實在無太多位置,決定行去公園果面食,Burger 可跟餐有飲品&薯條,只須要加$20 特選美國牛肉漢堡 - $78 先講個包好鬆軟,兩邊亦有烘過,牛肉好厚呀,唔乾幾juicy! 亦唔會過熟,中間仲有少少粉紅色,另外,洋蔥好香甜配埋牛肉一流好夾,加上,蕃茄生菜中和返大舊牛肉同芝士的油膩味,呢個價錢,值得試炸薯條,掂,炸都外脆內軟,講緊我外賣係十鐘後先開始食都維持到呢個效果,好唔錯👍🏻👍🏻份量一啲都唔少,基本上,包加薯條已經夠哂飽😎每條薯條都沾上惹味嘅蒜粉,令人食完一條又一條🤫手打蝦餅漢堡 - $78手打蝦餅幾有咬口🤓配埋泰式辣醬,好似去咗泰國餐廳食炸蝦餅咁😆外皮香脆,內裡爽口彈牙😎唔食牛鍾意食海鮮堡嘅呢個就啱晒🥰椰菜沙律 - $35好多紫椰菜呀,有益有益😁食完薯條要返啲菜就健康啲🤓如果我住喺太古或者鰂魚涌應該會成日order😁😁😁大家留意返,睇出嚟㗎始終佢以外賣為主,堂食係要坐出邊嘅。

特選美國牛肉漢堡 - $78

手打蝦餅漢堡 - $78

椰菜沙律 - $35

好多紫椰菜呀,有益有益😁食完薯條要返啲菜就健康啲🤓