2022-05-27
見到網上好多人推薦呢間魚生飯,抵食份量超多,lunch嚟到老闆話冇曬魚生飯,因為生意唔好,得熟食丼飯,一場嚟到都要支持下嘅,午餐由$68-$98,有魚有牛有雞有豬,任君選擇!包咗前菜,麵豉湯,嘢飲就係送嘅,仲有88折添🥹老闆娘係咁推介一口牛,話好好食就試咗!🍴 鐵板蒜香一口牛溫泉玉子丼定食 $78 (7.8/10)前菜係中華沙律,大大條好爽口,唔會有酸味,麵豉湯好香麵豉味,唔會太咸,亦冇粉狀粒粒,有少少海帶,個底有粟米,幾ok!冇諗過個飯咁大個,有一口牛,紫洋蔥,沙律菜,溫泉蛋。一口牛份量超級多,食晒個飯都仲有牛肉剩低,牛肉肉質嫩滑,都幾香,雖然食得出有腌味,冇牛味,但呢個價錢算唔錯,而且份量咁多!溫泉蛋有蛋味,流心撈飯食一流,紫洋蔥炒得好香口,係日本米煮得啱啱好,飯粒分明煙韌,唔會太濕,加咗味素,令到口感更加豐富(雖然我麻麻哋味素),加上成個汁都係燒汁,甜甜地幾好食。食完真係好飽同埋都幾抵食!推薦指數: 7.8/10午餐嚟講都幾唔錯,抵食飽肚,味道都唔差,雖然唔係好似日式丼飯,但勝在高CP值份量又多,老闆娘好有禮貌,服務都幾好!
老闆娘係咁推介一口牛,話好好食就試咗!
🍴 鐵板蒜香一口牛溫泉玉子丼定食 $78 (7.8/10)
推薦指數: 7.8/10