2019-01-02
本人好鬼中意食鰻魚 一見到le間舖頭將會開就已經bookmark定左先排左半個鐘隊終於排到入去,唔係座位少,亦唔係間舖太細,係有太多人想食肚餓既我地即刻叫左雙層鰻魚丼和鰻魚燒玉子鰻魚燒玉子好好味 鰻魚放左係玉子既中心,令到又軟又甜既玉子多左份口感,多左份蒲燒味玉子變到冇咁寡同鰻魚燒玉子相比起黎 雙層鰻魚丼就略為失色 一上菜果陣見到d鰻魚燒到好靚 仲有炭燒既香味 超級吸引食落去 鰻魚汁鋪滿係鰻魚上面 經過炭燒之後 令到d汁更滲透係鰻魚入面 但係鰻魚食落去1d都唔乾 條鰻魚真係燒得好靚但係唔知點解鰻魚同白飯之間好似差左個過渡 當食左一口濃郁既鰻魚之後 再食一口清甜既白飯 佢地味道既差別令到我唔知點樣將鰻魚同白飯一齊食落口 如果有些少配菜調下味應該會好d🤔
肚餓既我地即刻叫左雙層鰻魚丼和鰻魚燒玉子
鰻魚燒玉子