2023-03-07 212 views
呢間餐廳主打魚火鍋 今次叫左鴛鴦鍋 一邊係鰂魚鍋 一邊係牛油紅鍋鍋底上檯可以好清楚見到用咩材料 之後先係你面前加湯 鰂魚鍋加既係鮮魚湯 奶白色一睇就知好味😋牛油紅鍋係真係用幾磚紅油睇住佢融 足料👍🏻職員話鍋底滾左可以先試魚湯 魚湯可以無限加 仲幫我地撈起左鰂魚鍋入面既鰂魚 話唔怕魚刺都可以食 好鮮甜 魚湯飲落好鮮甜 我飲左好多碗🤭 再叫左條桂花魚加落魚鍋到 食落更鮮嫩呢間餐廳配料都幾多野揀 有平時火鍋店見到既材料 仲有出面少有既黑毛肚 同鴨腸鵝腸 食材食落都好新鮮 而且份量都好大兜 對得起佢既價錢如果食紅鍋怕辣仲可以叫碗冰粉解辣 即叫即撈 辣既時候食一啖 舒服晒🤭餐廳裝修都幾別緻 好有特色 職員都好友善 好熱心咁介紹我地食咩同應該點食 味道質素都唔錯 可以黎試下💕
鍋底上檯可以好清楚見到用咩材料 之後先係你面前加湯
鰂魚鍋加既係鮮魚湯 奶白色一睇就知好味😋
牛油紅鍋係真係用幾磚紅油睇住佢融 足料👍🏻

2023-03-03
$600 (Dinner)