2021-01-17
去北角影花影喵 , 未出發前openrice過北角匯呢間好似唔錯, 影完相4點幾未食飯, 就急腳去呢間目標, 估唔到呢個時辰都要排隊 門面都幾明亮日本feel, 當時 4點幾, 大約有7-8人排隊, 乜原來咁多人同我一樣要練仙呀 我地叫左4樣野食, 都離不開 egg egg egg egg 先到既係 "終極TKG生雞蛋三文魚拌飯". 職員好細心咁解釋點樣攪D蛋, 唔好攪得太過 會太水. 就咁食就一般無乜味, 但加埋佢隨飯上既芝麻肉粒同醬料, 就變得依支班啦! " 5款玉子燒串 " 面頭有 : 蕃茄仔, 海藻醬, 三文魚, 鱈魚子沙律, 蟹肉 鍾意食歹子燒既應該都會好鐘意, 都幾唔錯!" 芝士明太子筷子捲 " - 幾驚喜! 4樣入面最like佢! 類似大阪燒, 比想像中美味! "Tamago-EN 公司三文治" - 蛋既味道比其他食物搶晒, 但整體都算唔錯! 公司治先$68份, 幾抵吖! 咁靚既蛋黃 相機真係要瘋狂食先! 相機食完 我唔客氣喇! 飲品都唔錯, 但同食物比就無咁抵囉 餐廳環境都係光猛潔淨feel埋單呢度$399, 都算合理 部份餐牌內容:
鍾意食歹子燒既應該都會好鐘意, 都幾唔錯!
咁靚既蛋黃 相機真係要瘋狂食先!
相機食完 我唔客氣喇!
飲品都唔錯, 但同食物比就無咁抵囉
餐廳環境都係光猛潔淨feel
埋單呢度$399, 都算合理