最鍾意特別嘢,竟然有鹹蛋口味既泡芙同瑪德蓮😛 留心一睇個餐牌,唔係朱古力士多啤梨嗰啲大路野,完全想像唔到係咩味🤣 泡芙口感幾好,即買即食會更正♥️✨鹹蛋流心麻糬奶黃手工泡芙推薦😍 中秋限定!超級邪惡!一咬落去係流心嘅鹹蛋黃,鹹鹹香香,有少少膩但係幾滋味🥹 首先係軟滑嘅鹹蛋流心,中間係麻糬,層層口感分明,最難忘既一款!✨芝麻湯圓泡芙|九鬼黑芝麻湯圓瑪德蓮濃郁嘅芝麻香氣,芝麻愛好者不能錯過。✨法式焦糖燉蛋泡芙推薦😍 賣相好靚!面層嘅焦糖微微焦脆,燉蛋香滑,泡芙嘅奶油又唔會過份甜膩,整體配合道高。✨京都抹茶紅豆麻糬瑪德蓮 帶有點抹茶獨有嘅苦澀味,紅豆同麻糬增加口感,整體唔太甜兼有茶香。-✨煙肉芝士瑪德蓮 好神奇嘅組合,食到煙肉同芝士嘅味道,個人覺得鹹度再高少少會更好。

✨鹹蛋流心麻糬奶黃手工泡芙

✨芝麻湯圓泡芙|九鬼黑芝麻湯圓瑪德蓮
濃郁嘅芝麻香氣,芝麻愛好者不能錯過。

✨法式焦糖燉蛋泡芙

✨京都抹茶紅豆麻糬瑪德蓮