2021-06-09 911 views
好耐冇食蠔,好掛住蠔味😋😋呢日特登約了個一樣鍾意食蠔的朋友去樂富食蠔🦪🦪呢間其實都食過幾次,每次都必叫蠔,$10隻真是好抵食😋朋友是會員,主食有折,蠔就無(不過本身$10都好抵😆)其實我哋本身是打算主要食蠔🤣不過最後決定都是叫d熟食,有暖野落肚好似好點甘(東方人思想🤣🤣🤣)呢次食的蠔比較瘦😗食過幾次,平時肥美點,平均食過來講都價平值貨價,下次會再來食😆呢個鹹豬手連骨上。量好足!而且好好食!外脆內軟!😋😋😋😋燒得好完美🥰下次來會想再叫🥰唔係講食,兩個女仔食完一打蠔,再食呢個鹹豬手真是飽到嘔🤣🤣🤣本身想食左一打蠔再食鹹豬手暖下胃再食蠔,不過無諗過呢次鹹豬手吸引過蠔~~而且食完鹹豬手都再食5落其他嘢😂(平時絕不細食)
好耐冇食蠔,好掛住蠔味😋😋

朋友是會員,主食有折,蠔就無(不過本身$10都好抵😆)
生蠔

鹹豬手

呢個鹹豬手連骨上。

鹹豬手