2024-02-01 306 views
幫襯過鳴門十勝起碼有十次,有堂食有外賣。外賣上次落單係1月29,今次係2月1。唔知有無下次。個菜單未cut玉子燒前已經有幫襯。今次叫咗份芝心漢堡拼鹽酥雞翼,一睇個盒已經係俾少咗鹽酥雞翼,同客服講翻,客服話商家堅持放咗雞翼。最後外賣平台自己揞荷包賠償俾我。我無謂同客服討論雞唔雞翼,曬客服工作時間,亦都唔係客服問題,直接留名評價算。唔知係商家講大話定有邊個食咗,定係份雞翼係自己識飛。反正對我嚟講,鹽酥雞翼係從來無出現過。單羅生門讀者自己斟酌。真實食評:堂食有兩間房,兩間都好細。放學放假時間勁多小朋友,唔中意細佬嘈可以自己外賣攞走開心啲。可以打電話講定食乜,到咗俾錢。鳴門個蛋包飯係半包式,只係得表面有蛋,底係無,好多醬,好多飯,想食要加錢。吉豬好硬好乾。和風牛肉有時好多水。章魚小丸子普通嘢,度度一樣。炸蝦好食,芝士漢堡值得一試。鹽酥雞翼我唔知好唔好食,無出現過,讀者想食自己去嗌,係我無運啫,我都衷心希望你份雞翼係會出現。我一向覺得係白田呢啲荒蕪之地可以食到蛋包飯日本嘢已經好好,鳴門做到俾區內人多一個選擇,唔洗日日茶餐廳車仔面,佢貴啲平啲好唔好食根本無所謂,無乜要求。忙中有錯都可以理解。但係鳴

我一向覺得係白田呢啲荒蕪之地可以食到蛋包飯日本嘢已經好好,鳴門做到俾區內人多一個選擇,唔洗日日茶餐廳車仔面,佢貴啲平啲好唔好食根本無所謂,無乜要求。忙中有錯都可以理解。但係鳴門既然堅持自己係冇錯,無俾少既話,我惟有拎起支筆捍衛番我嘅人格利益。願供各位看眾參詳。
2024-02-01
Waiting Time
22 Minutes (Delivery)
$88 (Lunch)