2021-02-06
每次搭行人天橋電梯都會經過見到佢 都幾多人等位🙈唔想等太耐就早d去~ 但我地都係等左幾個字就有位😆我係衝住佢個可以任添麵包既brunch board黎😍果然冇失望 好高質 食到勁飽😋🍞𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐁𝐨𝐚𝐫𝐝 (𝟒 𝐢𝐭𝐞𝐦𝐬) $118presentation好靚💕可以揀2塊麵包先 我揀左𝐚𝐩𝐫𝐢𝐜𝐨𝐭 & 𝐰𝐚𝐥𝐧𝐮𝐭 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐝🍑同埋𝐜𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐝🍫好好食😭外脆內軟熟 我更中意choco個個 除左有一粒粒半溶既朱古力 仲有少少核桃同berries(?)好食到我地之後添多兩塊✌🏻黎到暖笠笠就咁食已經好正🤤我揀左𝐛𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐭𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐬𝐜𝐫𝐚𝐦𝐛𝐥𝐞𝐝 𝐞𝐠𝐠𝐬🍳, 𝐟𝐮𝐥𝐥 𝐚𝐯𝐨𝐜𝐚𝐝𝐨 𝐬𝐥𝐢𝐜𝐞𝐝🥑, 𝐩𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐜𝐚𝐤𝐞🥔, 𝐡𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐟𝐢𝐠𝐬 𝐠𝐫𝐚𝐧𝐨𝐥𝐚 𝐲𝐨𝐠𝐮𝐫𝐭🍯份量真係好慷慨 黑松露勁大pat😍牛油果係一整個😱好新鮮creamy得黎入口涼浸浸 好似雪糕咁😳配埋芝麻油冇咁膩😆蛋+牛油果配麵包係perfect match啦😛薯餅帶有孜然味 有種中東風味i like😙greek yogurt都係偏酸啦~所以我揀左figs添一份果甜味😋🥛𝐖𝐡
🥛𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 (𝐧𝐨 𝐜𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞) $42
飲唔到咖啡既我就試下呢個😋其實係coconut milk + oat milk + honey🤣好重椰香味 飲落好舒服😚其實呢度既咖啡好出名 朋友叫左flat white佢話好好飲 相信有一定水準