2024-08-07 369 views
麵包控一出動真係好大件事Fresh fresh bakery真係由細睇到佢大由係南豐嘅細細鋪變成咗而家嘅大舖仲要有幾間分店一直支持住分享吓俾大家!簡品堂freshfreshbakery 網址: https://s.openrice.com/QrbS0SbGC00~uITLKAQ地址: 荃灣青山公路 - 荃灣段300-350號荃錦中心2樓186-187號舖=====================全家都好鍾意食麵包去唔同地方就會round下啲麵包舖有冇新鮮出爐同新產品推出聞到嗰浸熱辣辣新鮮出爐嘅味道真係搞唔掂😂freshfresh bakery一直比我嘅感覺都係好色彩繽紛好有驚喜嘅麵包舖果然冇令我失望!今次嚟到買咗好多新嘢黎試🤣🤣🤣🤣1️⃣炭燒榛子咖啡-咖啡味濃唔太甜,扁身樽,方便存放🫡2️⃣超軟熟糯米糍-貪心的人想試晒咁多味,不過冇晒檸檬有少少失望,外皮軟熟,放喺雪櫃一兩晚都唔會硬!3️⃣扁牛角可頌 -淨係原味可頌都好出色,酥脆酥脆,牛油味香,topping反而覺得多左d, 如果有咸味既配搭會再開心d4️⃣麻糬曲奇- 一盒四款味,係會飽肚既曲奇,份量足5️⃣抹茶紅豆麻糬波波包-小編最like!!!!
麵包控一出動真係好大件事

全家都好鍾意食麵包
去唔同地方就會round下啲麵包舖
有冇新鮮出爐同新產品推出
聞到嗰浸熱辣辣新鮮出爐嘅味道真係搞唔掂😂

果然冇令我失望!

今次嚟到買咗好多新嘢黎試🤣🤣🤣🤣
1️⃣炭燒榛子咖啡
-咖啡味濃唔太甜,扁身樽,方便存放🫡
2️⃣超軟熟糯米糍
3️⃣扁牛角可頌
4️⃣麻糬曲奇
- 一盒四款味,係會飽肚既曲奇,份量足
5️⃣抹茶紅豆麻糬波波包
-小編最like!!!!!麻薯軟糯,餡料十足,口感口味都讚!
6️⃣拉絲芝士波波
- 無得輸!早餐必選!
7️⃣芝士粟米吐司
-有驚喜,cp值高,好軟熟!香氣十足!
8️⃣酥皮拿破崙榴槤蛋糕
- 係創新口味,如果新鮮食,應該口感會再豐富啲脆口啲!不過榴槤蓉加埋少少忌廉配酥皮嘅配搭,夾!
9️⃣開心果麻糬QQ
-呢排熱選,不妨一試!
1️⃣0️⃣肉鬆怪獸波
-所有麵包都可以加埋麻糬,然後又唔突,呢個combo都係我必選之一!😝😝😝

一次過買得太多太貪心😂😂😂
不過係值得支持嘅小店🤣🤣🤣

#freshfreshbakery #麻糬麵包 #開心果麻糬 #開心果 #榴槤蛋糕 #麻糬波波 #荃灣美食