2017-07-26 50 views
麵館皇一直都係我起銅鑼灣既飯堂,無論晏晝晚飯、晴天雨天、一個人定兩個人還是諗唔到食咩好,麵館皇都係我第一選擇,價錢平又有質素,重點我真係好好好中意食佢d麵一路食都係登龍街果間,原來開左新舖,就帶個未食過刀削麵既肥仔去試下七點左右未到peak hour,新舖裝修好有連鎖集團既feel 叫左必食既*口水雞手擀麵* 我最鐘意佢個藥材湯底,d雞份量又多肉質又滑!個麵一黎仲咕嚕咕嚕好滾!雖然好想快d食,但記住要等個湯冷靜d先好飲啊然後仲叫左*酸辣湯刀削麵*呢個我第一次試丫,果然刀削麵係唔會背叛我嫁,同酸辣湯一齊,好好味,睇下d麵幾有質感,厚度適中,中間又無生粉,好有口感Overall 成餐飯坐得好舒服,未食過既肥仔都話好食,新舖真係唔錯!水準一樣,以後除左登龍街舊鋪,又多個地方選擇啦

然後仲叫左*酸辣湯刀削麵*

2017-07-25
$65 (Dinner)
  • 麻辣口水雞