❀ LUNA CAKE #銅鑼灣 ❀❗麻糬雙層芝士蛋糕首度登場 仲冇香脆驚喜曲奇❗——————————————————Luna Cake推出全新麻糬雙層芝士蛋糕!首創可以叮熱食嘅芝士蛋糕🤯佢哋嘅雙層芝士蛋糕一向非常出名,兩層不同口感濃度嘅芝士非常好食🤤呢款加入麻糬仲有流心效果真係勁吸引!而家仲引入咗東京全新菓子品牌【e°C】有更多可愛美味嘅甜品菓子😆.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ 麻糬雙層芝士蛋糕強烈建議食之前要用微波爐「叮」熱‼️800W加熱2分鐘後,芝士蛋糕嘅四周會溶化成為香滑芝士沾醬,中間係綿滑嘅芝士蛋糕,仲有米香軟糯的拉絲麻薯🥰多層次口感!♥ 茉莉花麻糬雙層芝士蛋糕 $168/4吋超喜歡茉莉花味道,清雅回甘,甜而不膩♥ 【夏日數量限定】赤肉蜜瓜麻糬雙層芝士蛋糕$168/4吋夏天仲有當季赤肉蜜瓜味道🍈平常覺得蜜瓜容易似藥水味,但呢一款用上日本赤肉墨瓜特別清甜美。.☞ 【夜月貓頭鷹】雜錦曲奇禮盒全新菓子品牌【e°C】推出嘅曲奇禮盒非常精美😍每款曲奇都有唔同嘅造型,十分可愛。帶返公司同同事分享,全部一致讚好!大家都話非常酥脆,味道香濃😋一盒可以試晒12種融合日式風情的燒製曲奇,包括,濃郁醇厚貓頭鷹朱
❀ LUNA CAKE #銅鑼灣 ❀
❗麻糬雙層芝士蛋糕首度登場 仲冇香脆驚喜曲奇❗
——————————————————
✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
☞ 麻糬雙層芝士蛋糕
強烈建議食之前要用微波爐「叮」熱‼️

♥ 茉莉花麻糬雙層芝士蛋糕 $168/4吋
超喜歡茉莉花味道,清雅回甘,甜而不膩

♥ 【夏日數量限定】赤肉蜜瓜麻糬雙層芝士蛋糕
$168/4吋
夏天仲有當季赤肉蜜瓜味道🍈

☞ 【夜月貓頭鷹】雜錦曲奇禮盒
全新菓子品牌【e°C】推出嘅曲奇禮盒非常精美😍
每款曲奇都有唔同嘅造型,十分可愛。
帶返公司同同事分享,全部一致讚好!
大家都話非常酥脆,味道香濃😋
一盒可以試晒12種融合日式風情的燒製曲奇,包括,濃郁醇厚貓頭鷹朱古力曲奇、清爽酸甜覆盆子雪花球曲奇等、月亮造型糖霜檸檬曲奇、佛羅倫斯開心果杏仁焦糖脆餅、山核桃榛子咖啡脆餅、芝士曲奇 、抹茶曲奇 、三角榛子曲奇、楓糖雪球曲奇等🍪

——————————————————
✨整體味道: 4.1/5
✨環境裝修: NA
✨服務態度: NA
✨性價比: 4/5
✨再訪興趣: 4/5
💞整體來講
可以叮熱食嘅芝士蛋糕真係非常有創意,叮熱後冰火交融更加出色☺️另外【e°C】推出嘅曲奇禮盒超級好食,同事們一致讚好,全部都問我喺邊度買🤩