2024-03-14 95 views
一直都好想試下之前勁多人介紹既 Fresh Fresh Bakery終於有時間帶埋小朋友一齊去揀包包🍞一入到店入面 小朋友已經衝左去狂叫餅餅🍪原來佢睇中左曲奇😂 我就順便揀下其他包包 發現每款都好吸引🤩🔸麻糬波波麵包🔸有好多款口味提供 我地揀左紫薯 一袋有五個紫薯包入面有麻糬 食落好軟熟👍🏻🔹肉鬆怪獸波🔹外層鋪滿哂肉鬆同紫菜🤩勁吸引而入面就係芝士同麻薯餡料 軟糯既口感好正🔸開心果麻糬QQ & Oreo 朱古力麻糬QQ🔸依個麻糬QQ不得了😍我至愛 尤其係Orea朱古力食之前加熱20秒 d朱古力溶溶地 超creamy超好食😋開心果果款都好香 勁多開心果碎 口感滿滿呀🙌🏻🔹朱古力麻糬布甸蛋糕🔹店員大推呀!話勁多客人一次過買幾盒朱古力味道好濃郁 軟綿綿既蛋糕、濃厚朱古力醬、軟糯麻糬 簡直perfect match😋🔸蛋白蛋糕🔸清清地 唔太甜 小朋友至愛😍🔹麻糬曲奇🔹有4個不同口味 偏硬身有少少乾 加熱食會好味d😋🔸曲奇禮盒🔸禮盒入面有唔同口味既手工曲奇每款都唔同形狀 好鬆化🙌🏻🔹港式絲襪奶茶🔹奶茶好滑 亦唔會好甜茶味同奶味亦都好均衡 好好飲😉
終於有時間帶埋小朋友一齊去揀包包🍞
一入到店入面 小朋友已經衝左去狂叫餅餅🍪