2022-12-04 1124 views
公司附近新開左一間麵包店,專門買麻糬波波。本來已經鍾意食麻糬波波嘅我,即刻買咗黎試🤩🤩麻糬波波味道包括原味、豬肉鬆味、朱古力味、綠茶紅豆味及芝士味。經過連日來同同事不斷買來試食,已經試晒5隻口味😂😂😂原味本身有芝麻粒,所以食落去好香口;芝士味入邊真係有芝士餡😂😂 ;相比之下朱古力味冇乜特別;綠茶紅豆味,綠茶唔會好甜,有dd 苦,但我鍾意苦多過甜,紅豆粒好多;而我最鍾意嘅係豬肉鬆味!!!冇諗過麻糬波波同豬肉鬆甘夾!!🤩🤩 原味$25/6粒特別口味$35/粒我每次買完一包都忍唔住一次過食三粒😆好癲特別提提係, 佢其中一個出爐時間係每日3點幾, 想食熱辣辣嘅麻糬波波可以呢個時間去買!!評分:( 5個🌕為滿分)環境舒適度:N/A服務態度:🌕🌕🌕🌕(4分)性價比度:🌕🌕🌕🌕(4分)推薦度: 🌕 🌕 🌕 🌕 🌕(5分)

經過連日來同同事不斷買來試食,已經試晒5隻口味😂😂😂

原味本身有芝麻粒,所以食落去好香口;
芝士味入邊真係有芝士餡😂😂 ;
相比之下朱古力味冇乜特別;

原味$25/6粒
特別口味$35/粒
我每次買完一包都忍唔住一次過食三粒😆好癲

評分:
( 5個🌕為滿分)

環境舒適度:N/A
服務態度:🌕🌕🌕🌕(4分)
性價比度:🌕🌕🌕🌕(4分)
推薦度: 🌕 🌕 🌕 🌕 🌕(5分)
2022-11-23
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
  • 豬肉鬆